Programma's

Bekijk de radio programmering van deze week bij

Op dit kanaal hoor je wat er in de stad gebeurt. Cultuur, nieuws en actualiteiten afgewisseld met muziek. 's Avonds kan je muziek beluisteren die in Hilversum niet of nauwelijks gedraaid wordt.

Is een kanaal waarop je de hele wereld kunt horen. 's Morgens en vroeg in de middag zijn er Hindoestaanse programma's, daarna Turkse en Marokkaanse, Chinese en Afghaanse uitzendingen en nog veel meer.

Suriname en de Antillen komen zo je huiskamer in. Alle nieuwtjes, achtergronden en muziek uit de "Nederlandse Caribbean" en uit de community in Amsterdam.

Het grootste en meest diverse stadsdeel van Amsterdam heeft terecht zijn eigen radiokanaal. Alle culturen en al het nieuws uit de Bijlmermeer hoort u hier.

De Heer wordt geprezen en het Nederlandse levenslied komt ruimschoots aan bod. 's Morgens vroeg en 's avonds laat hebben verschillende kerkelijke organisaties zendtijd, de middag is gereserveerd voor Nederlandstalige muziek.

SALTO radio livestream

SALTO radio gemist?

Waar

Waar is SALTO radio te ontvangen?
Bekijk hier het uitzendgebied

Link een radio programma

U kunt een link maken naar een radioprogramma via het radio ondemand pop-up venster. Na het selecteren van een datum en tijd en het aanklikken van de knop START verschijnt er linksboven de volgende button:

Wanneer u op deze knop klikt verschijnt de broncode waarmee u een link kunt maken naar de gekozen uitzending. Dit is ook mogelijk in het pop-up venster van de radio livestreams.

Problemen met afspelen

Momenteel zijn de uitzendingen alleen beschikbaar als asf bestand. Deze kunnen standaard worden afgespeeld onder Explorer met behulp van Windows Media Player. Voor de browsers Firefox en Chrome kunt u hiervoor een plugin downloaden. Ook voor Mac gebruikers is er een plugin beschikbaar om de aangeboden mediabestanden af te spelen.

Bekijkt u deze website onder Windows met Firefox?
Download de Windows Media Player Firefox Plugin.
Lees hier de instructies om de plugin te installeren

Bekijkt u deze website onder Google Chrome?
Download de Windows Media Player Chrome Plugin.
Lees hier de instructies om de plugin te installeren

Bekijkt u deze website onder Mac OS?  Download Flip4Mac.

 
 
 
SALTO is de zendgemachtigde voor lokale omroep in Amsterdam, en voert het beheer over 3 televisiekanalen en 7 radiokanalen.

De zendtijd op deze kanalen wordt beschikbaar gesteld aan een groot aantal externe organisaties, die zo de gelegenheid krijgen om programma's te maken voor alle Amsterdammers, en hun eigen achterban in het bijzonder.
Lees verder
 
Informatie, nieuws- en persberichten voor programmamakers staan op Extranet. U kunt hier ook zelf persberichten invoeren.
Ga naar extranet

Let op: Voor het bekijken van nieuws- en persberichten is een wachtwoord nodig. Geen wachtwoord?
Vraag deze aan