Vandaag

07:00 Muziek gevarieerd
10:00 AmsterdamFM
12:00 In Ons Café (HVA Radio) Welkom In Ons Café! Schuif bij ons aan tafel aan en luister en praat mee over alles Amsterdam en meer.
13:00 Het uur van... (HVA Radio) Iedere week één uur lang een nieuw thema met bijpassende gasten, reportages, muziek en verhalen.
14:00 Radio Steunkous
15:00 AmsterdamFM
18:00 Ratatouille Radio Heb je genoeg van die hits die je al 100 keer op de radio hebt gehoord? Luister dan naar Ratatouille Radio: elke dinsdag van 18:00 tot 19:00 op Stads fm.
19:00 Alwareness
20:00 Radio Mortale Radio Mortale is al meer dan 20 jaar hét programma over en voor de Nederlandse popmuziek. Radio Mortale richt zich op het ontdekken van nieuw Nederlands talent in alle genres zoals hiphop, singer-songwriting en bands & beats van eigen bodem.
21:00 Radio Onda Italiana Radio Onda Italiana staat voor (Italiaanse) kunst, cultuur en muziek in Amsterdam en Nederland.
22:00 Groove FM Riddim Shower --> Reggae muziek van de sixties tot nu. Interviews met artiesten. Fingerpoppin' Soul --> Soul en R 'n B van de latest releases tot de obscure gems. Veel concertinfo over gigs in A'dam e.o.
01:00 Muziek gevarieerd
 
 
 
SALTO is de zendgemachtigde voor lokale omroep in Amsterdam, en voert het beheer over 3 televisiekanalen en 7 radiokanalen.

De zendtijd op deze kanalen wordt beschikbaar gesteld aan een groot aantal externe organisaties, die zo de gelegenheid krijgen om programma's te maken voor alle Amsterdammers, en hun eigen achterban in het bijzonder.
Lees verder
 
Informatie, nieuws- en persberichten voor programmamakers staan op Extranet. U kunt hier ook zelf persberichten invoeren.
Ga naar extranet

Let op: Voor het bekijken van nieuws- en persberichten is een wachtwoord nodig. Geen wachtwoord?
Vraag deze aan