Reclame

Adverteren bij SALTO

Adverteren bij SALTO is effectief en goedkoop. U bereikt maar liefst 1.4 miljoen inwoners van de regio groot Amsterdam met uw campagne. Daarnaast zijn onze uitzendingen 24 uur per dag streaming via internet te volgen.

U kunt bij SALTO op vijf radiozenders en twee televisiezenders reclame uitzenden. Deze zenders hebben niet alleen een groot algemeen bereik, maar kunnen ook effectief ingezet worden voor het bereiken van specifieke doelgroepen. Die doelgroepen zijn namelijk net zo divers als de samenleving van Amsterdam zelf. Én onze advertentietarieven zijn zeer betaalbaar.

SALTO biedt adverteerders diverse mogelijkheden voor het inzetten van radio- en televisiereclame. Zo kunt u bijvoorbeeld rondom meerdere programma’s tegelijk adverteren, er zijn combipakketten mogelijk voor radio en televisie of u kunt doelgroep-specifieke reclame maken. Op deze manier draagt u samen met SALTO zorg dat uw campagne een optimaal bereik heeft.

Heeft u behoefte aan meer informatie of een advies op maat? Neem vrijblijvend contact op met 020 – 6386386 of via het contactformulier.

Uiteraard is het ook mogelijk om rondom één specifiek programma te adverteren. Neem hiervoor direct contact op met de betreffende programmamaker. Dit kan via onze lijsten van radiomakers of televisiemakers.

beschikbare SALTO kanalen voor Reclame

Televisiekanalen

SALTO 1: Stadsinformatie, politiek, buurtnieuws, cultuur en maatschappelijke thema’s

SALTO 2: Etnische en culturele doelgroepen,jongeren, experimentele kunst en religie

Radiokanalen

Stads FM (88.1 kabel, 106.8 ether):
Nieuws, actualiteiten, informatie en cultuur (07.00-19.00, AmsterdamFM);
niet-Top 40 muziek en informatie (19.00-07.00)

Wereld FM (104.6 kabel, 99.4 ether): Wereldmuziek, nieuws en informatie

Caribbean FM (105.5 kabel, 107.9 ether): Afro-Surinaamse en Antilliaanse familieradio en jongerenprogramma’s

RAZO (Radio Zuidoost, 103.8 kabel, 105.2
ether): Buurtradio voor bewoners uit Amsterdam Zuid-Oost, informatie, cultuur en wereldmuziek

Mokum Radio (102.4 kabel): Levenslied, religie en spiritualiteit

 
 
 
 
 
SALTO is de zendgemachtigde voor lokale omroep in Amsterdam, en voert het beheer over 3 televisiekanalen en 7 radiokanalen.

De zendtijd op deze kanalen wordt beschikbaar gesteld aan een groot aantal externe organisaties, die zo de gelegenheid krijgen om programma's te maken voor alle Amsterdammers, en hun eigen achterban in het bijzonder.
Lees verder
 
Informatie, nieuws- en persberichten voor programmamakers staan op Extranet. U kunt hier ook zelf persberichten invoeren.
Ga naar extranet

Let op: Voor het bekijken van nieuws- en persberichten is een wachtwoord nodig. Geen wachtwoord?
Vraag deze aan