Vandaag

05:00 Night of Pride In de aanloop naar de twintigste editie van de Amsterdam Gay Pride Canal Parade zendt SALTO Public Access, in samenwerking met MVS GayStation, een nacht lang beelden uit van Canal Parades van de afgelopen twintig jaar.
06:30 De Buurtcamping TV Van 24 t/m 26 juli worden stadsparken in Amsterdam en Utrecht omgetoverd tot Buurtcampings. Razende reporters doen voor De Buurtcamping TV verslag van alle kampeerperikelen en activiteiten.
06:45 Theater op TV Villa Kakelbont van Theater Gnaffel. Een hilarische en soms ook gevoelige vertelling over een stoere meid met een eigen wil die zelf haar pad kiest. Met bizarre ontmoetingen en de warmte van een goed gezongen brutaal lied.
07:45 Beelden over 't IJ Geniet van een prachtig uitzicht over de IJhaven.
08:30 Theater op TV Koud vuur van De Toneelmakerij. Wist je dat fluiten op het toneel levensgevaarlijk is? En dat je nooit mag spugen op het podium? En dat er in het theater altijd één lichtje moet blijven branden? Ook ’s nachts!
09:45 De Buurtcamping TV Van 24 t/m 26 juli worden stadsparken in Amsterdam en Utrecht omgetoverd tot Buurtcampings. Razende reporters doen voor De Buurtcamping TV verslag van alle kampeerperikelen en activiteiten.
10:00 Van Stirum TV Speciale seizoenscompilatie van hèt televisieprogramma voor de Staatsliedenbuurt en directe omgeving. Trouwens ook leuk om te bekijken voor wie niet uit de buurt komt!
10:30 Politieke Junkies Binnenhofwatchers en politiek analisten ontrafelen in De Balie de mooiste en meest bepalende politieke fragmenten van voor en achter de schermen. Wat je niet te zien kreeg, krijg je te weten.
12:00 Beelden over 't IJ Geniet van een prachtig uitzicht over de IJhaven.
12:45 Theater op TV Koud vuur van De Toneelmakerij. Wist je dat fluiten op het toneel levensgevaarlijk is? En dat je nooit mag spugen op het podium? En dat er in het theater altijd één lichtje moet blijven branden? Ook ’s nachts!
14:00 De Balie TV Shop 'till They Drop - Over onze verantwoordelijkheid voor goede kleding. Kunnen we kleding dragen die leuk, hip en mooi is en tegelijkertijd moreel verantwoord winkelen?
15:45 De Buurtcamping TV Van 24 t/m 26 juli worden stadsparken in Amsterdam en Utrecht omgetoverd tot Buurtcampings. Razende reporters doen voor De Buurtcamping TV verslag van alle kampeerperikelen en activiteiten.
16:00 Beelden over 't IJ Geniet van een prachtig uitzicht over de IJhaven.
17:00 Filmkoekies Filmkoekies gaat over contact tussen mensen en dieren en alles wat je maar tegen kunt komen aan straattheater; straatartiesten kunst en cultuur tijdens een wandeling of een van te voren geplande gebeurtenis in Amsterdam en omstreken.¶
17:30 Van Stirum TV Speciale seizoenscompilatie van hèt televisieprogramma voor de Staatsliedenbuurt en directe omgeving. Trouwens ook leuk om te bekijken voor wie niet uit de buurt komt!
18:00 Natraj TV Natraj TV is de werknaam waaronder Stichting Dattatreya sinds 1995 tv-programma's maakt over de Surinaams-Hindoestaanse kunst en cultuur en die voor een breed publiek weergeeft.
19:00 Amstelpolis Politiek praatprogramma met Kemal Rijken.
20:00 Hit Mix Muziekprogramma met Hollandse hits en artiesten.
21:00 De Buurtcamping TV Van 24 t/m 26 juli worden stadsparken in Amsterdam en Utrecht omgetoverd tot Buurtcampings. Razende reporters doen voor De Buurtcamping TV verslag van alle kampeerperikelen en activiteiten.
21:15 Gimme Shelter Film impression of the artworks at this international art event inside and around the Dutch Forts Asperen, Vijfhuizen, Nieuwersluis.
21:30 GRAP-TV GRAP-TV toont muziekclips van Amsterdamse bands die hard aan de weg timmeren. De muziek, verzameld door Stichting GRAP, is voor iedereen, uit alle culturen en alle muziekstijlen.
22:00 MVS Gaystation TV MVS, queer in Amsterdam; jouw update van het homonieuws!
23:00 GRAP-TV GRAP-TV toont muziekclips van Amsterdamse bands die hard aan de weg timmeren. De muziek, verzameld door Stichting GRAP, is voor iedereen, uit alle culturen en alle muziekstijlen.
00:00 Theater op TV Syndroom van Zeben van Kim van Zeben. Cabaretvoorstelling. Uit haar lijf tovert Kim van Zeben een veelheid van geluiden, personages en indrukken. Leuk voor op feestjes maar dodelijk vermoeiend voor haar directe leefomgeving.
01:20 De Buurtcamping TV Van 24 t/m 26 juli worden stadsparken in Amsterdam en Utrecht omgetoverd tot Buurtcampings. Razende reporters doen voor De Buurtcamping TV verslag van alle kampeerperikelen en activiteiten.
01:30 Politieke Junkies Binnenhofwatchers en politiek analisten ontrafelen in De Balie de mooiste en meest bepalende politieke fragmenten van voor en achter de schermen. Wat je niet te zien kreeg, krijg je te weten.
03:00 GRAP-TV GRAP-TV toont muziekclips van Amsterdamse bands die hard aan de weg timmeren. De muziek, verzameld door Stichting GRAP, is voor iedereen, uit alle culturen en alle muziekstijlen.
04:00 Amstelpolis Politiek praatprogramma met Kemal Rijken.
 
 
 
SALTO is de zendgemachtigde voor lokale omroep in Amsterdam, en voert het beheer over 3 televisiekanalen en 7 radiokanalen.

De zendtijd op deze kanalen wordt beschikbaar gesteld aan een groot aantal externe organisaties, die zo de gelegenheid krijgen om programma's te maken voor alle Amsterdammers, en hun eigen achterban in het bijzonder.
Lees verder
 
Informatie, nieuws- en persberichten voor programmamakers staan op Extranet. U kunt hier ook zelf persberichten invoeren.
Ga naar extranet

Let op: Voor het bekijken van nieuws- en persberichten is een wachtwoord nodig. Geen wachtwoord?
Vraag deze aan