Vandaag

05:00 OBA Live! Beelden van de radiotalkshow op Radio 5 met gasten, live-muziek en publiek rechtstreeks vanuit de Openbare Bibliotheek in Amsterdam (OBA).
06:00 Natraj TV Natraj TV is de werknaam waaronder Stichting Dattatreya sinds 1995 tv-programma's maakt over de Surinaams-Hindoestaanse kunst en cultuur en die voor een breed publiek weergeeft.
07:00 English Breakfast The English Breakfast Radio Show is the English language radio programme for Amsterdam's international community. Listen in to the morning's Dutch and international news, sports and weather, and find out what's going on in and around Amsterdam.
09:00 Café Weltschmerz De wereld is aan het kantelen. Café Weltschmerz helpt daarbij.
09:30 Van Stirum TV Hèt televisieprogramma voor de Staatsliedenbuurt en directe omgeving. Trouwens ook leuk om te bekijken voor wie niet uit de buurt komt!¶
10:00 Arnon Grunberg Ontmoet... In deze aflevering van 'Arnon Grunberg Ontmoet...' spreekt Grunberg met beeldend kunstenares Marlene Dumas (Kaapstad, 1953). Dumas wordt wereldwijd beschouwd als één van de belangrijkste en invloedrijkste schilders van dit moment.
12:00 Beelden over 't IJ Geniet van een prachtig uitzicht over de IJhaven.
13:00 Gemeenteraadsvergadering De gemeenteraad is de baas van de stad en vertegenwoordigt de bewoners van Amsterdam. Volg live de gemeenteraadsvergadering van Amsterdam.
17:00 GRAP-TV GRAP-TV toont muziekclips van Amsterdamse bands die hard aan de weg timmeren. De muziek, verzameld door Stichting GRAP, is voor iedereen, uit alle culturen en alle muziekstijlen.
17:30 OBA Live! Beelden van de radiotalkshow op Radio 5 met gasten, live-muziek en publiek rechtstreeks vanuit de Openbare Bibliotheek in Amsterdam (OBA).
18:30 Filmkoekies Filmkoekies gaat over contact tussen mensen en dieren en alles wat je maar tegen kunt komen aan straattheater; straatartiesten kunst en cultuur tijdens een wandeling of een van te voren geplande gebeurtenis in Amsterdam en omstreken.¶
19:00 De Becker Bridge Club De Becker Bridge Show is een realityserie waarin jongeren bridgen om een hoofdprijs van 10.000 euro en waarin zij in hun dagelijks leven worden gevolgd door een camera.
19:30 Broadcast Amsterdam Today: comedian Richy Sheehy in Dam Funny, food truck Hete Bliksem, local roller derby team Amsterdam Derby Dames and a chat with expat entrepreneur Carol Tarr and a seasonal spiced cider recipe in So Dam Local.
20:00 Van Stirum TV Hèt televisieprogramma voor de Staatsliedenbuurt en directe omgeving. Trouwens ook leuk om te bekijken voor wie niet uit de buurt komt!¶
20:30 Café Weltschmerz De wereld is aan het kantelen. Café Weltschmerz helpt daarbij.
21:00 De Levende Letter Een programma over Amsterdamse literaire verschijnselen.
21:30 Het Gewilde Oude Westen Registratie van buurtgerelateerde feesten, bijeenkomsten, scholen, sportverenigingen, kortom: al wat de bewoners bezighoudt. Zonder waardeoordeel.
22:00 De Becker Bridge Club De Becker Bridge Show is een realityserie waarin jongeren bridgen om een hoofdprijs van 10.000 euro en waarin zij in hun dagelijks leven worden gevolgd door een camera.
22:30 Broadcast Amsterdam Today: comedian Richy Sheehy in Dam Funny, food truck Hete Bliksem, local roller derby team Amsterdam Derby Dames and a chat with expat entrepreneur Carol Tarr and a seasonal spiced cider recipe in So Dam Local.
23:00 GRAP-TV GRAP-TV toont muziekclips van Amsterdamse bands die hard aan de weg timmeren. De muziek, verzameld door Stichting GRAP, is voor iedereen, uit alle culturen en alle muziekstijlen.
00:00 Filmkoekies Filmkoekies gaat over contact tussen mensen en dieren en alles wat je maar tegen kunt komen aan straattheater; straatartiesten kunst en cultuur tijdens een wandeling of een van te voren geplande gebeurtenis in Amsterdam en omstreken.¶
01:00 De Levende Letter Een programma over Amsterdamse literaire verschijnselen.
02:00 Het Gewilde Westen Registratie van buurtgerichte activiteiten en ontwikkelingen zoals feesten, scholen, sport en wat speelt in de buurt. Kortom: wat je als bewoner weten wilt!
03:00 GRAP-TV GRAP-TV toont muziekclips van Amsterdamse bands die hard aan de weg timmeren. De muziek, verzameld door Stichting GRAP, is voor iedereen, uit alle culturen en alle muziekstijlen.
04:00 Hit Mix Muziekprogramma met Hollandse hits en artiesten.
 
 
 
SALTO is de zendgemachtigde voor lokale omroep in Amsterdam, en voert het beheer over 3 televisiekanalen en 7 radiokanalen.

De zendtijd op deze kanalen wordt beschikbaar gesteld aan een groot aantal externe organisaties, die zo de gelegenheid krijgen om programma's te maken voor alle Amsterdammers, en hun eigen achterban in het bijzonder.
Lees verder
 
Informatie, nieuws- en persberichten voor programmamakers staan op Extranet. U kunt hier ook zelf persberichten invoeren.
Ga naar extranet

Let op: Voor het bekijken van nieuws- en persberichten is een wachtwoord nodig. Geen wachtwoord?
Vraag deze aan