Vandaag

05:00 Filmkoekies Filmkoekies gaat over contact tussen mensen en dieren en alles wat je maar tegen kunt komen aan straattheater; straatartiesten kunst en cultuur tijdens een wandeling of een van te voren geplande gebeurtenis in Amsterdam en omstreken.
06:00 Amstelpolis Politiek praatprogramma met Kemal Rijken.
07:00 Amsterdammertjes Wij zijn Amsterdammertjes: jong, getalenteerd en gek op Amsterdam. Bekijk onze mooie hoofdstad door onze ogen.
09:00 Van Stirum TV Hèt televisieprogramma voor de Staatsliedenbuurt en directe omgeving. Trouwens ook leuk om te bekijken voor wie niet uit de buurt komt!
09:30 Uit de collectie van EYE SALTO zendt iedere week films uit afkomstig uit de rijke filmcollectie van EYE Filmmuseum. Vandaag: Spiegel van Nederland No 21 1958
09:40 Uit de collectie van EYE Het kookboek in beeld en klank, gepresenteerd door mej. M.J. Krabbe, lerares aan de Amsterdamsche Huishoudschool (1934). Aflevering: Gevulde Tomaten
09:50 FunX TV FunX brengt je korte items over onderwerpen die jou bezig houden!
10:00 Het Gewilde Westen Registratie van buurtgerichte activiteiten en ontwikkelingen zoals feesten, scholen, sport en wat speelt in de buurt. Kortom: wat je als bewoner weten wilt!
10:30 Filmkoekies Filmkoekies gaat over contact tussen mensen en dieren en alles wat je maar tegen kunt komen aan straattheater; straatartiesten kunst en cultuur tijdens een wandeling of een van te voren geplande gebeurtenis in Amsterdam en omstreken.
11:00 De Levende Letter Een programma over Amsterdamse literaire verschijnselen.
11:30 Uit de collectie van EYE SALTO zendt iedere week films uit afkomstig uit de rijke filmcollectie van EYE Filmmuseum. Vandaag: Spiegel van Nederland No 21 1958
11:40 Uit de collectie van EYE Het kookboek in beeld en klank, gepresenteerd door mej. M.J. Krabbe, lerares aan de Amsterdamsche Huishoudschool (1934). Aflevering: Gevulde Tomaten
11:50 FunX TV FunX brengt je korte items over onderwerpen die jou bezig houden!
12:00 Youngsterdam Youngsterdam is een programma gemaakt door en voor jongeren uit Amsterdam.
13:00 Atletiek in Amsterdam Elke dinsdagmiddag om 1 uur een nieuwe aflevering van de webserie Atletiek in Amsterdam. 10 weken lang nieuwe afleveringen waar in Salto atletiek en de Amsterdamse atleten in de schijnwerpers zetten naar aanloop van het EK Atletiek 2016.
13:05 GRAP-TV GRAP-TV toont muziekclips van Amsterdamse bands die hard aan de weg timmeren. De muziek, verzameld door Stichting GRAP, is voor iedereen, uit alle culturen en alle muziekstijlen.
14:00 Demet TV Nieuws en actualiteiten voor alle migranten.
14:30 Uit de collectie van EYE SALTO zendt iedere week films uit afkomstig uit de rijke filmcollectie van EYE Filmmuseum. Vandaag: Spiegel van Nederland No 21 1958
14:40 Uit de collectie van EYE Het kookboek in beeld en klank, gepresenteerd door mej. M.J. Krabbe, lerares aan de Amsterdamsche Huishoudschool (1934). AAflevering: Gevulde Tomaten
14:50 FunX TV FunX brengt je korte items over onderwerpen die jou bezig houden!
15:00 Hindustani Art TV Programma over Hindoestaanse/Indiase kunst en cultuur, gerelateerd aan de samenleving in Nederland en Amsterdam in het bijzonder.
16:00 Outsider Art TV Amsterdam Outsider Art TV is een programma waarin de kunstvorm Outsider Art ruim aan bod komt. Het programma is een initiatief van Galerie Amsterdam Outsider Art. Winnaar van de Amsterdamse Media Prijs 2013 voor beste programma op SALTO 1.
16:30 Ratatouille TV Ratatouille tv is een informatief televisieprogramma met daarin kunst, cultuur en muziek.
17:00 GRAP-TV GRAP-TV toont muziekclips van Amsterdamse bands die hard aan de weg timmeren. De muziek, verzameld door Stichting GRAP, is voor iedereen, uit alle culturen en alle muziekstijlen.
17:30 Amstelpolis Politiek praatprogramma met Kemal Rijken.
18:30 Politieke Junkies Binnenhofwatchers en politiek analisten ontrafelen in De Balie de mooiste en meest bepalende politieke fragmenten van voor en achter de schermen. Wat je niet te zien kreeg, krijg je te weten.
20:00 SALTO Shorts De stagiaires van SALTO maken diverse items over de stad Amsterdam.
20:10 Uit de collectie van EYE SALTO zendt iedere week films uit afkomstig uit de rijke filmcollectie van EYE Filmmuseum. Vandaag: Spiegel van Nederland No 21 1958
20:20 Uit de collectie van EYE Het kookboek in beeld en klank, gepresenteerd door mej. M.J. Krabbe, lerares aan de Amsterdamsche Huishoudschool (1934). Aflevering: Gevulde Tomaten
20:30 Saraswati Art TV In dit programma wordt de Hindoestaanse / Indiase identiteit en traditie in verschillende sociaal-culturele onderwerpen belicht.
21:00 Hindustani Art TV Programma over Hindoestaanse/Indiase kunst en cultuur, gerelateerd aan de samenleving in Nederland en Amsterdam in het bijzonder.
22:00 FunX TV FunX brengt je korte items over onderwerpen die jou bezig houden!
22:10 Uit de collectie van EYE SALTO zendt iedere week films uit afkomstig uit de rijke filmcollectie van EYE Filmmuseum. Vandaag: Spiegel van Nederland No 21 1958
22:20 Uit de collectie van EYE Het kookboek in beeld en klank, gepresenteerd door mej. M.J. Krabbe, lerares aan de Amsterdamsche Huishoudschool (1934). Aflevering: Gevulde Tomaten
22:30 Saraswati Art TV In dit programma wordt de Hindoestaanse / Indiase identiteit en traditie in verschillende sociaal-culturele onderwerpen belicht.
23:00 Ratatouille TV Ratatouille tv is een informatief televisieprogramma met daarin kunst, cultuur en muziek.
23:30 Uit de collectie van EYE SALTO zendt iedere week films uit afkomstig uit de rijke filmcollectie van EYE Filmmuseum. Vandaag: Spiegel van Nederland No 21 1958
23:40 Uit de collectie van EYE Het kookboek in beeld en klank, gepresenteerd door mej. M.J. Krabbe, lerares aan de Amsterdamsche Huishoudschool (1934).Aflevering: Gevulde Tomaten
23:50 FunX TV FunX brengt je korte items over onderwerpen die jou bezig houden!
00:00 Cult TV Muziek, mode en kunst.
01:00 Onder Mediadoctoren Inhoudelijke en wetenschappelijk-geïnformeerde discussies over de media. Twee mediawetenschappers, Vincent Crone en Linda Duits en bevragen iedere uitzending een mediakwestie.
02:00 Youngsterdam Youngsterdam is een programma gemaakt door en voor jongeren uit Amsterdam.
03:00 Van Stirum TV Hèt televisieprogramma voor de Staatsliedenbuurt en directe omgeving. Trouwens ook leuk om te bekijken voor wie niet uit de buurt komt!
04:00 De Levende Letter Een programma over Amsterdamse literaire verschijnselen.
 
 
 
SALTO is de zendgemachtigde voor lokale omroep in Amsterdam, en voert het beheer over 3 televisiekanalen en 7 radiokanalen.

De zendtijd op deze kanalen wordt beschikbaar gesteld aan een groot aantal externe organisaties, die zo de gelegenheid krijgen om programma's te maken voor alle Amsterdammers, en hun eigen achterban in het bijzonder.
Lees verder
 
Informatie, nieuws- en persberichten voor programmamakers staan op Extranet. U kunt hier ook zelf persberichten invoeren.
Ga naar extranet

Let op: Voor het bekijken van nieuws- en persberichten is een wachtwoord nodig. Geen wachtwoord?
Vraag deze aan