Vandaag

10:00 Het Gewilde Westen Registratie van buurtgerichte activiteiten en ontwikkelingen zoals feesten, scholen, sport en wat speelt in de buurt. Kortom: wat je als bewoner weten wilt!
11:00 SALTO Shorts Korte items van SALTO makers uit onze stad met actuele thema's
13:00 Cordaan in beweging Ochtendgymnastiek voor senioren
13:30 SALTO Shorts Korte items van SALTO makers uit onze stad met actuele thema's
18:00 Onder Mediadoctoren Inhoudelijke en wetenschappelijk-geïnformeerde discussies over de media. Twee mediawetenschappers, Vincent Crone en Linda Duits en bevragen iedere uitzending een mediakwestie.
19:00 Pareltjes in de Stad Programma over sieraden in de stad
20:00 Nefesh TV Nefesh TV is een sociaal-cultureel programma dat zich richt op mensen in Amsterdam en omgeving en de Joodse cultuur een warm hart toedraagt.
21:00 Hindustani Art TV Programma over Hindoestaanse/Indiase kunst en cultuur, gerelateerd aan de samenleving in Nederland en Amsterdam in het bijzonder.
22:00 Gesprek in de buurt Celestine Raven gaat gesprekken aan in de buurt (Slotermeer)
23:00 Ratatouille TV Ratatouille tv is een informatief televisieprogramma met daarin kunst, cultuur en muziek.
00:00 SALTO Shorts Korte items van SALTO makers uit onze stad met actuele thema's waaronder Zuidoost TV, Rietveld&SALTO, Become The Best Version Of Yourself (Lisa Staal), R4TV, MVS Gaystation, Ratatouille TV, Filmkoekies, Knooppunt,Grap TV clips & promo's
 
 
 
SALTO is de zendgemachtigde voor lokale omroep in Amsterdam, en voert het beheer over 3 televisiekanalen en 7 radiokanalen.

De zendtijd op deze kanalen wordt beschikbaar gesteld aan een groot aantal externe organisaties, die zo de gelegenheid krijgen om programma's te maken voor alle Amsterdammers, en hun eigen achterban in het bijzonder.
Lees verder
 
Informatie, nieuws- en persberichten voor programmamakers staan op Extranet. U kunt hier ook zelf persberichten invoeren.
Ga naar extranet

Let op: Voor het bekijken van nieuws- en persberichten is een wachtwoord nodig. Geen wachtwoord?
Vraag deze aan