Vandaag

05:00 Folia maakt kennis Praatprogramma vanuit OBA, Rond de tafel met Folia, twee presentatoren praten wekelijks met verschillende gasten over uiteenlopende onderwerpen zoals angst, opvoeding, politiek en maatschappij en nog veel meer.
06:00 OBA Live! Beelden van de radiotalkshow op Radio 5 met gasten, live-muziek en publiek rechtstreeks vanuit de Openbare Bibliotheek in Amsterdam (OBA).
07:00 English Breakfast The English Breakfast Radio Show is the English language radio programme for Amsterdam's international community. Listen in to the morning's Dutch and international news, sports and weather, and find out what's going on in and around Amsterdam.
09:00 Ratatouille TV Ratatouille tv is een informatief televisieprogramma met daarin kunst, cultuur en muziek.¶
09:30 Grachtenfestivaljournaal 2014 Grachtenfestival Amsterdam tovert de hoofdstad jaarlijks om tot de mooiste concertzaal ter wereld. En de editie van 2014 heeft een eigen journaal! Presentatie: Beitske de Jong.
10:00 OBA Live! Beelden van de radiotalkshow op Radio 5 met gasten, live-muziek en publiek rechtstreeks vanuit de Openbare Bibliotheek in Amsterdam (OBA).
11:00 Natraj TV Natraj TV is de werknaam waaronder Stichting Dattatreya sinds 1995 tv-programma's maakt over de Surinaams-Hindoestaanse kunst en cultuur en die voor een breed publiek weergeeft.
12:00 Grachtenfestivaljournaal 2014 Grachtenfestival Amsterdam tovert de hoofdstad jaarlijks om tot de mooiste concertzaal ter wereld. En de editie van 2014 heeft een eigen journaal! Presentatie: Beitske de Jong.
13:00 English Breakfast The English Breakfast Radio Show is the English language radio programme for Amsterdam's international community. Listen in to the morning's Dutch and international news, sports and weather, and find out what's going on in and around Amsterdam.
15:00 Grachtenfestivaljournaal 2014 Grachtenfestival Amsterdam tovert de hoofdstad jaarlijks om tot de mooiste concertzaal ter wereld. En de editie van 2014 heeft een eigen journaal! Presentatie: Beitske de Jong.
16:00 OBA Live! Beelden van de radiotalkshow van donderdag op Radio 5 met gasten, live-muziek en publiek rechtstreeks vanuit de Openbare Bibliotheek in Amsterdam (OBA).
17:00 GRAP-TV GRAP-TV toont muziekclips van Amsterdamse bands die hard aan de weg timmeren. De muziek, verzameld door Stichting GRAP, is voor iedereen, uit alle culturen en alle muziekstijlen.
17:30 Grachtenfestivaljournaal 2014 Grachtenfestival Amsterdam tovert de hoofdstad jaarlijks om tot de mooiste concertzaal ter wereld. En de editie van 2014 heeft een eigen journaal! Presentatie: Beitske de Jong.
18:00 Ratatouille TV Ratatouille tv is een informatief televisieprogramma met daarin kunst, cultuur en muziek.¶
19:00 OBA Live! Beelden van de radiotalkshow op Radio 5 met gasten, live-muziek en publiek rechtstreeks vanuit de Openbare Bibliotheek in Amsterdam (OBA).
20:00 Outsider Art TV Amsterdam Outsider Art TV is een programma waarin de kunstvorm Outsider Art ruim aan bod komt. Het programma is een initiatief van Galerie Amsterdam Outsider Art. Winnaar van de Amsterdamse Media Prijs 2013 voor beste programma op SALTO 1.¶¶
21:00 Amazigh TV Amazigh TV is een bijzonder programma dat zich o.a. richt op inburgering en brengt bij SALTO een taalprogramma. Wil je Nederlands leren? Kijk naar Amazigh TV.¶¶
22:00 Metje TV Metje TV geeft het leven en gebeurtenissen in Amsterdam weer met een knipoog.
22:30 Grachtenfestivaljournaal 2014 Grachtenfestival Amsterdam tovert de hoofdstad jaarlijks om tot de mooiste concertzaal ter wereld. En de editie van 2014 heeft een eigen journaal! Presentatie: Beitske de Jong.
23:00 Hit Mix Muziekprogramma met Hollandse hits en artiesten.
00:00 MVS Gaystation TV MVS, queer in Amsterdam; jouw update van het homonieuws!
01:00 Grachtenfestivaljournaal 2014 Grachtenfestival Amsterdam tovert de hoofdstad jaarlijks om tot de mooiste concertzaal ter wereld. En de editie van 2014 heeft een eigen journaal! Presentatie: Beitske de Jong.
02:00 Ratatouille TV Ratatouille tv is een informatief televisieprogramma met daarin kunst, cultuur en muziek.¶
03:00 GRAP-TV GRAP-TV toont muziekclips van Amsterdamse bands die hard aan de weg timmeren. De muziek, verzameld door Stichting GRAP, is voor iedereen, uit alle culturen en alle muziekstijlen.
04:00 Hit Mix Muziekprogramma met Hollandse hits en artiesten.
 
 
 
SALTO is de zendgemachtigde voor lokale omroep in Amsterdam, en voert het beheer over 3 televisiekanalen en 7 radiokanalen.

De zendtijd op deze kanalen wordt beschikbaar gesteld aan een groot aantal externe organisaties, die zo de gelegenheid krijgen om programma's te maken voor alle Amsterdammers, en hun eigen achterban in het bijzonder.
Lees verder
 
Informatie, nieuws- en persberichten voor programmamakers staan op Extranet. U kunt hier ook zelf persberichten invoeren.
Ga naar extranet

Let op: Voor het bekijken van nieuws- en persberichten is een wachtwoord nodig. Geen wachtwoord?
Vraag deze aan