Vandaag

05:00 Rietveld@Salto Kijk nu naar het werk van studenten van de Gerrit Rietveld Academie die hun onconventionele, spannende, artistieke en kunstzinnige werk in dit programma Rietveld@Salto.
06:00 Het Gewilde Westen Registratie van buurtgerichte activiteiten en ontwikkelingen zoals feesten, scholen, sport en wat speelt in de buurt. Kortom: wat je als bewoner weten wilt!
06:30 Uit de collectie van EYE SALTO zendt iedere week films uit afkomstig uit de rijke filmcollectie van EYE Filmmuseum.Vandaag: Spiegel van Nederland nr.8 (1958)
06:40 Uit de collectie van EYE Het kookboek in beeld en klank, gepresenteerd door mej. M.J. Krabbe, lerares aan de Amsterdamsche Huishoudschool (1934). Aflevering: Broodpudding
06:50 Amsterdammertjes Wij zijn Amsterdammertjes: jong, getalenteerd en gek op Amsterdam. Bekijk onze mooie hoofdstad door onze ogen.
08:50 Uit de collectie van EYE SALTO zendt iedere week films uit afkomstig uit de rijke filmcollectie van EYE Filmmuseum. Vandaag: Spiegel van Nederland nr.8 (1958)
09:00 Filmkoekies Filmkoekies gaat over contact tussen mensen en dieren en alles wat je maar tegen kunt komen aan straattheater; straatartiesten kunst en cultuur tijdens een wandeling of een van te voren geplande gebeurtenis in Amsterdam en omstreken.
09:30 Uit de collectie van EYE SALTO zendt iedere week films uit afkomstig uit de rijke filmcollectie van EYE Filmmuseum. VVandaag: Spiegel van Nederland nr.8 (1958)
09:40 Uit de collectie van EYE Het kookboek in beeld en klank, gepresenteerd door mej. M.J. Krabbe, lerares aan de Amsterdamsche Huishoudschool (1934).Aflevering: Broodpudding
10:00 SALTO Shorts Korte interessante items uit de stad met actuele thema's waaronder Grachtenfestival Report 2016, Zuidoost TV MVS Gaystation, Ratatouille TV, Filmkoekies, Grap TV clips, trailers en promo's van Salto programma's
10:30 Het Gewilde Westen Registratie van buurtgerichte activiteiten en ontwikkelingen zoals feesten, scholen, sport en wat speelt in de buurt. Kortom: wat je als bewoner weten wilt!
11:00 Festivaljournaal Registraties van festivalbezoekers die voor SALTO als razende reporter verslag doen van verschillende festivals in de stad en aan elkaar gepraat door Flip. Aflevering 1!
11:30 Uit de collectie van EYE SALTO zendt iedere week films uit afkomstig uit de rijke filmcollectie van EYE Filmmuseum.Vandaag: Spiegel van Nederland nr.8 (1958)
11:40 Uit de collectie van EYE Het kookboek in beeld en klank, gepresenteerd door mej. M.J. Krabbe, lerares aan de Amsterdamsche Huishoudschool (1934). Aflevering: Broodpudding
12:00 GRAP-TV GRAP-TV toont muziekclips van Amsterdamse bands die hard aan de weg timmeren. De muziek, verzameld door Stichting GRAP, is voor iedereen, uit alle culturen en alle muziekstijlen.
12:30 Festivaljournaal Registraties van festivalbezoekers die voor SALTO als razende reporter verslag doen van verschillende festivals in de stad en aan elkaar gepraat door Flip. Aflevering 2!
13:00 Salto Kids Kijk naar onze kidsprogramma's op Salto! Met afleveringen van NRD TV; Filmclub Banne, Kindepersbureau Molenwijk en Videoreporters Waterlandplein. Kortom een rijk en vol kinderprogramma door en voor kinderen!
16:00 Festivaljournaal Registraties van festivalbezoekers die voor SALTO als razende reporter verrslag doen van verschillende festivals in de stad en aan elkaar gepraat door Flip. Aflevering 3!
16:30 Filmkoekies Filmkoekies gaat over contact tussen mensen en dieren en alles wat je maar tegen kunt komen aan straattheater; straatartiesten kunst en cultuur tijdens een wandeling of een van te voren geplande gebeurtenis in Amsterdam en omstreken.
17:00 SALTO Shorts Korte interessante items uit de stad met actuele thema's waaronder Grachtenfestival Report 2016, Zuidoost TV MVS Gaystation, Ratatouille TV, Filmkoekies, Grap TV clips, trailers en promo's van Salto programma's
17:30 Uit de collectie van EYE SALTO zendt iedere week films uit afkomstig uit de rijke filmcollectie van EYE Filmmuseum. Vandaag: Spiegel van Nederland nr.8 (1958)
17:40 Uit de collectie van EYE Het kookboek in beeld en klank, gepresenteerd door mej. M.J. Krabbe, lerares aan de Amsterdamsche Huishoudschool (1934). Aflevering: Broodpudding
18:00 OBA Live! Beelden van de radiotalkshow op Radio 5 met gasten, live-muziek en publiek rechtstreeks vanuit de Openbare Bibliotheek in Amsterdam (OBA).
19:00 Festivaljournaal Registraties van festivalbezoekers die voor SALTO als razende reporter verslag doen van verschillende festivals in de stad en aan elkaar gepraat door Flip. Aflevering 1
19:30 Het Gewilde Westen Registratie van buurtgerichte activiteiten en ontwikkelingen zoals feesten, scholen, sport en wat speelt in de buurt. Kortom: wat je als bewoner weten wilt! hetgewildewesten@gmail.com
20:00 SALTO Shorts Korte interessante items uit de stad met actuele thema's waaronder Grachtenfestival Report 2016, Zuidoost TV MVS Gaystation, Ratatouille TV, Filmkoekies, Grap TV clips, trailers en promo's van Salto programma's
20:30 Festivaljournaal Registraties van festivalbezoekers die voor SALTO als razende reporter verslag doen van verschillende festivals in de stad en aan elkaar gepraat door Flip. Aflevering 2!
21:00 Nefesh TV Nefesh TV is een sociaal-cultureel programma dat zich richt op mensen in Amsterdam en omgeving en de Joodse cultuur een warm hart toedraagt.
22:00 Uit de collectie van EYE SALTO zendt iedere week films uit afkomstig uit de rijke filmcollectie van EYE Filmmuseum.Vandaag: Spiegel van Nederland nr.8 (1958)
22:10 Uit de collectie van EYE Het kookboek in beeld en klank, gepresenteerd door mej. M.J. Krabbe, lerares aan de Amsterdamsche Huishoudschool (1934). Aflevering: Broodpudding
22:30 Festivaljournaal Registraties van festivalbezoekers die voor SALTO als razende reporter verrslag doen van verschillende festivals in de stad en aan elkaar gepraat door Flip. Aflevering 3!
23:00 GRAP-TV GRAP-TV toont muziekclips van Amsterdamse bands die hard aan de weg timmeren. De muziek, verzameld door Stichting GRAP, is voor iedereen, uit alle culturen en alle muziekstijlen.
23:30 Metje TV Metje TV geeft het leven en gebeurtenissen in Amsterdam weer met een knipoog.
00:00 Cult TV Muziek, mode en kunst. info@culttv.nl
01:00 Rietveld@Salto Kijk nu naar het werk van studenten van de Gerrit Rietveld Academie die hun onconventionele, spannende, artistieke en kunstzinnige werk in dit programma Rietveld@Salto.
02:00 Amsterdammertjes Wij zijn Amsterdammertjes: jong, getalenteerd en gek op Amsterdam. Bekijk onze mooie hoofdstad door onze ogen. d.vanparidon@ma-web.nl
04:00 Filmkoekies Filmkoekies gaat over contact tussen mensen en dieren en alles wat je maar tegen kunt komen aan straattheater; straatartiesten kunst en cultuur tijdens een wandeling of een van te voren geplande gebeurtenis in Amsterdam en omstreken.
04:30 Het Gewilde Westen Registratie van buurtgerichte activiteiten en ontwikkelingen zoals feesten, scholen, sport en wat speelt in de buurt. Kortom: wat je als bewoner weten wilt!
 
 
 
SALTO is de zendgemachtigde voor lokale omroep in Amsterdam, en voert het beheer over 3 televisiekanalen en 7 radiokanalen.

De zendtijd op deze kanalen wordt beschikbaar gesteld aan een groot aantal externe organisaties, die zo de gelegenheid krijgen om programma's te maken voor alle Amsterdammers, en hun eigen achterban in het bijzonder.
Lees verder
 
Informatie, nieuws- en persberichten voor programmamakers staan op Extranet. U kunt hier ook zelf persberichten invoeren.
Ga naar extranet

Let op: Voor het bekijken van nieuws- en persberichten is een wachtwoord nodig. Geen wachtwoord?
Vraag deze aan