Vandaag

07:00 Calypso TV Amusements- en informatieve programma's voor Surinamers en Indiërs
10:00 So Dam Local Nicola and Cathy are your cultural guides to the hidden parts of the city, bringing the events and people you need to know about to your TV screen. There will be food, art, literature, film, music and more.¶
11:00 HiD TV
11:30 Unbreakable Dee Reality TV Unbreakable Dee Reality TV is een reality show die het leven en de passie van rapper Unbreakable laat zien. We volgen zijn werkzaamheden als showbizz persoonlijkheid en artiest binnen de muziekindustrie waarin hij de laatste 10 jaar actief is.
12:10 Pakhuis de Zwijger TV De Circulaire Stad In de reeks De Circulaire Stad gaat het over een stad waarin we slimmer en efficiënter omgaan met energie, grondstoffen en afval. We onderzoeken samen wat een collectief perspectief op een circulair Amsterdam ons kan brengen
14:00 Pentecost Revival TV Kleurrijk, vrolijk, cultureel en informeel.
15:00 GAM TV GAM TV probeert door middel van drama en toneel mensen te bereiken in Amsterdam. GAM Tv geeft voorlichting op een luchtige manier.
16:00 HiD TV
16:30 Afro Beat Top Ten De bekende Afrikaanse rapper en showbizzpersonality Unbreakable D presenteer elke week de Afro Beat Top Ten: de 10 beste en meest populaire hits in de West Afrikaanse popmuziek van dit moment. ¶
17:00 Oseikrom Heritage TV This program will educate the Ghanians in diaspora and also for the youth in the Netherlands.
18:00 Atmosphere for Miracles Atmosphere for Miracles, geeft uw leven een betekenis. Het demonstreert de kracht van de Geest of God en brengt het Woord van God tot leven voor u.
18:30 Unbreakable Dee Reality TV Unbreakable Dee Reality TV is een reality show die het leven en de passie van rapper Unbreakable laat zien. We volgen zijn werkzaamheden als showbizz persoonlijkheid en artiest binnen de muziekindustrie waarin hij de laatste 10 jaar actief is.
19:00 Calypso TV Amusements- en informatieve programma's voor Surinamers en Indiërs
21:00 Osho Televisie Kijken naar Osho TV kan je naar ontspanning brengen en daarmee in meditatie. Het is ook een prikkelend programma vanwege de manier waarop Osho onderwerpen als vrijheid, liefde, seksualiteit e.d. uitlegt.
22:00 Calypso TV Amusements- en informatieve programma's voor Surinamers en Indiërs
23:00 De Stem van de Straat Amsterdam-Noir Actuele talkshow/discussieprogramma met Steve Brown. Het programma beoogt aan te zetten tot zelfreflectie en nadenken over maatschappelijke vraagstukken en elk onderwerp zal worden besproken aan de hand van mensenrechten
00:00 ADE: Renaissance TV The rebirth of musical creativity. Dagelijks live kijkradio programma. In de studio wordtLIVE gemixt door Afrohouse DJ´s in een boiler room opstelling. Q&A´s met creatieven uit de scene en. Afrohouse clips. Programmering rond Amsterdam Dance Event
 
 
 
SALTO is de zendgemachtigde voor lokale omroep in Amsterdam, en voert het beheer over 3 televisiekanalen en 7 radiokanalen.

De zendtijd op deze kanalen wordt beschikbaar gesteld aan een groot aantal externe organisaties, die zo de gelegenheid krijgen om programma's te maken voor alle Amsterdammers, en hun eigen achterban in het bijzonder.
Lees verder
 
Informatie, nieuws- en persberichten voor programmamakers staan op Extranet. U kunt hier ook zelf persberichten invoeren.
Ga naar extranet

Let op: Voor het bekijken van nieuws- en persberichten is een wachtwoord nodig. Geen wachtwoord?
Vraag deze aan